Confidenţialitate

Lasă-te surprins de dinozauri la Dino Parc Râșnov, intră în Clubul lui Pufarici pentru exploratori și câștigă carduri pentru cumpărături la Lidl

Dacă vă plac dinozaurii și știți despre ce vorbim atunci când spunem Dino Parc Râșnov, atunci acest concurs este pentru voi!

Europa FM împreună cu LIDL caută pasionați de explorări și mici vânători de comori! Cum găsim câștigătorul, îl și premiem cu carduri în valoare totală de 300 de lei pentru cumpărături la LIDL.

Ascultați Deșteptarea, luați-vă copiii lângă voi, iar la semnalul dat de Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia, sunați la 0372.069.599, număr cu tarif normal. Răspunsul la o întrebare simplă vă poate aduce carduri pentru cumpărături de 300 de lei la LIDL.

Europa FM și LIDL vă așteaptă pe toți la Dino Parc Râșnov, unde Clubul lui Pufarici pentru exploratori e în căutare de noi membri.

Dacă ești curios și îndrăgești dinozaurii, toată vara, până în septembrie, ne găsești printre dinozauri, cu jocuri și surprize delicioase care transformă copiii din mici vizitatori, în MAAARI exploratori.

LIDL – Meriți să fii surprins!

Regulamentul concursului