Confidenţialitate

La sfatul medicilor, Ariana Grande își anulează două concerte

Cântăreața americană Ariana Grande s-a declarat “mai mult decât devastată”, după ce a fost nebvoită să anuleze două concerte din cauza stării sale de sănătate, relatează Agerpres, citând Press Association.

Vedeta pop urma să concerteze, marţi şi miercuri, în statul său natal, Florida, însă a renunţat la solicitarea medicilor.

Ariana Grande a precizat că recitalurile, pe care urma să le susţină în Tampa şi Orlando, vor fi amânate pentru luna noiembrie, urmând să stabilească datele acestora “cât mai curând posibil”.

Într-un mesaj postat pe Instagram, vedeta de 25 de ani a scris: ” Tampa şi Orlando, m-am trezit azi incredibil de bolnavă, am alergat la doctor aici şi mi-a spus că trebuie să amân show-urile de azi şi mâine”. “Sunt mai mult decât devastată!”, a adăugat artista.

“Vă rog să mă iertaţi. Vă iubesc şi mă voi întoarce (…) cât de curând posibil”.

Ariana Grande, care s-a născut la Boca Raton, a declarat că biletele deja achiziţionate pentru concerte vor fi valabile pentru recitalurile din noiembrie.

În prezent, cântăreaţa se află în turneul mondial Sweetener, care a început în luna martie la Albany, New York.

Ariana Grande va cânta în Marea Britanie şi Irlanda în cursul acestui an, urmând să concerteze oraşe precum Londra, Birmingham, Glasgow, Sheffield şi Dublin.

În august, artista va fi cap de afiş la Manchester Pride, revenind în oraş la peste doi ani după ce un atentator sinucigaş a ucis 22 de persoane la concertul său din mai 201