La Radio cu Andreea Esca și Radu Muntean – VIDEO

Andreea Esca vă invită să îl cunoașteți pe regizorul Radu Muntean, al cărui cel mai nou film, „Un etaj mai jos”, intră de vineri, 18 septembrie, în cinematografele din România. Radu Muntean este invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 12:00.

„Un etaj mai jos” a avut premiera mondială la ediția din acest an a Festivalului de la Cannes, unde a fost extrem de bine primit și i-a adus regizorului (între altele) comparații cu Alfred Hitchcock.

Filmul spune povestea lui Pătrașcu, un bărbat care, după ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercație domestică ce se sfârșește cu o crimă, trebuie să înfrunte doi „vecini” foarte apropiați: unul este ucigașul, celălalt este propria sa conștiință.

La Radio cu Andreea Esca și Radu Muntean – VIDEO

Andreea Esca vă aduce în fiecare sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, invitaţi de seamă şi oameni frumoşi care împărtăşesc poveşti personale, confesiuni şi concepţii de viaţă.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca este disponibilă şi în format video pe europafm.ro. Urmăreşte aici ediţiile anterioare La Radio cu Andreea Esca.