La Radio cu Andreea Esca şi Mirela Bucovicean, direct de la Half is Free – VIDEO

În acest weekend, emisiunea La Radio cu Andreea Esca se mută la THE ARK în mijlocul unui târg de reduceri cu produse de designer, Half is Free, așa că o puteţi vedea live pe Andreea Esca la lucru, dar și… cum e îmbrăcată.

Invitata Andreei Esca este Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F. După o carieră de succes în publicitate, presă şi  imobiliare, Mirela Bucovicean s-a întors în 2010 la marea ei pasiune: moda. Ea a creat un magazin on-line care vinde exclusiv îmbrăcăminte și accesorii semnate de către designeri români sub sloganul “Proudly powered by Romanian designers”.

Studioul de emisie va fi amenajat în spatiu liber, cu acces din partea publicului care va avea și momente speciale în emisiune și sunt șanse foarte mari – dacă ajungeți la fața locului la ora 12.00 – să vă audă o țară întreagă și să discutați cu Andreea Esca despre shopping.

Ascultătoarele Europa FM care vor ajunge la The ARK, lângă Piața de flori din București, vor putea face cumpărături inteligente pentru că Half is Free este un târg la care cei mai importanți designeri români își vând produsele la jumătate de preț, doar pentru o zi.