Confidenţialitate

La Radio cu Andreea Esca și Iura Luncașu

“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, în regia lui Iura Luncașu, rulează, începând de vineri, în cinematografele din România, o bună ocazie pentru a ne întâlni La Radio cu Andreea Esca și Iura Luncașu.

Filmul “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la “Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată, se arată în sinospisul filmului.

Iura Luncașu este şi cel care a regizat şi producţiile TV de succes “Pariu cu viața”, “State de România”, “Minte-mă frumos”, “Numai iubirea”, “La­crimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Inima de țigan” și “Regina”.