La Radio cu Andreea Esca, început excepțional de sezon: De ziua ei, Andreea Esca este intervievată de soțul ei – FOTO

Sâmbătă, 29 august, de ziua sa aniversară, Andreea Esca oferă publicului cel mai emoționant și mai spectaculos cadou: răspunde întrebărilor soțului ei, Alexandre Eram, într-un interviu excepțional.

În prima ediție din emisiunea La Radio cu Andreea Esca de la Europa FM, invitatul este chiar Andreea, pe care o veți descoperi dincolo de orice interviu pe care l-a acordat vreodată, cu descrieri ale unor momente foarte emoționante din familia sa, dar și cu surprize ca pentru o aniversare.

După un sezon de excepție la Europa FM în care Andreea Esca a avut invitate cele mai iubite vedete din România, de la Smiley, la Loredana, Marius Moga, Pavel Bartoș sau Mihaela Rădulescu, sezon în care ascultătorii s-au emoționat profund alături de invitați la momentele pe care Andreea le-a pregătit de fiecare dată, sâmbătă, 29 august, este momentul să … auziți dacă plânge sau nu Andreea Esca, pusă față în față cu surprizele pregătite de soțul ei.

Andreea Esca Alexandre Eram Europa FM 1 Andreea Esca Alexandre Eram Europa FM 2

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca poate fi ascultată la Europa FM în fiecare sâmbătă de la ora 12.00 și urmărită online, în format video, pe www.europafm.ro.