La Mulți Bani Fericiți!

Ziua ta de naștere îți poate aduce 100 de euro în fiecare oră, la Europa FM! În plus, în Deșteptarea, de luni până vineri, poți alege dacă vrei 100 EURO sau un alt premiu, de la smartphone, smartwatch și smart TV până la vacanțe de vis!

Urmărește live pe pagina de Facebook Europa FM în direct concursul în care   ziua ta de naștere îți poate aduce 100 de euro cash în fiecare oră, doar la Europa FM!

Urmărește în direct alegerea datei câștigătoare, imediat după Știrile Europa FM. Poate fi chiar ziua ta de naștere! Dacă este așa, ai 10 minute la dispoziție să trimiți un SMS la 1769 (număr cu tarif normal) cu textul: EUROPA FM, urmat de numele, ziua, luna și anul tău de naștere.

În SMS poți trece luna cu cifre sau litere (de exemplu, poți trimite 1, 01 sau Ianuarie pentru lună), fiind acceptate ambele variante, conform regulamentului.

Prima dată se extrage ziua, apoi luna. Dacă alegem o zi care nu se regăsește în luna extrasă (Exemplu: 30 / 2 ), atunci pot lua parte la runda de concurs toți cei care s-au născut în ziua aleasă, indiferent de luna anului.

Doar în Deșteptarea poți alege, în direct, dacă păstrezi 100EURO sau învârtim roata și alegi un alt premiu, de pe ea. La rundele speciale din Deșteptarea, afli toate premiile puse în joc înainte de a alege dacă renunți la 100EURO pentru a-ți testa norocul la roată.

De ziua ta, La Europa FM îți dorim “LA MULȚI BANI FERICIȚI!”

Regulamentul concursului