Confidenţialitate

La mulți ani, 2023! Gânduri bune din partea Europa FM

A mai trecut un an, un an în care ne-am întâlnit în fiecare zi pe frecvențele Europa FM. Un an în care ne-ați fost alături la fiecare eveniment important, la fiecare știre și fiecare emisiune în care am dezbătut împreună subiectele importante ale zilei.

Am trecut împreună prin pandemia de coronavirus, iar începutul anului 2022 ne-a pus față în față cu războiul din Ucraina – un moment marcant care ne-a schimbat viața tuturor. Ne-am informat din surse sigure, am scris știrile astfel încât să vă aducem și mai aproape de realitatea momentului, am realizat emisiuni în care analiști politici și chiar sociologi și profesori de specialitate ne-au explicat mai bine și mai pe înțeles evenimentele zilei.

Criza energetică, un subiect fierbinte al anului 2022 – pe care am încercat să-l întoarcem pe toate părțile alături de profesori de economie și analiști financiari pentru a înțelege mai bine ce avem de făcut și pentru a ne fi mai clar încotro ne îndreptăm.

Dar am știut să ne și distrăm și să vă distrăm. Toate acestea în 365 de zile alături de voi. 365 de zile pe Frecvențele Europa FM.

Europa FM vă urează un an nou cu sănătate! La mulți ani, 2023! Rămâi cu Europa FM Party „Happy New Year”.