La Arad incepe astazi Festivalul International de Arta a Animatiei – Euromarionete, iar in Bucuresti puteti merge cu cei mici la Opera Comică pentru Copii

În București, la Opera Comică pentru Copii, astăzi și mâine, de la orele 11 și 13, puteți merge la spectacolul Figaro, adaptată pentru copii.

Și Aradul va fi de astăzi ‘animat’. Începe Festivalul Internaţional Euromarionete. Timp de o săptămână, vor fi spectacole de teatru cu păpuși și marionete, spectacole stradale, dar și mai multe concursuri.

Festivalul va fi deschis în această dimineață de trupa unui teatru pentru copii din Serbia. Iar ziua va fi încheiată de Teatrul pentru Copii şi Tineret ‘Merlin’ din Timişoara. Actorii vor prezenta pe platoul din faţa Teatrului Clasic ‘Ioan Slavici’ din Arad un spectacol dedicat întregii familii: ‘Visul lui Burattino’.

Spectacol interactiv de mişcare şi pantomimă este, în esență, o parabolă despre lumea copiilor care au ucis poveştile prin ignoranţă.

Și tot la Arad, astăzi, de la 17.30, puteți merge în Librăria Scienta. Acolo va fi deschisă expoziţia de scenografie intitulată ‘Cartea, Păpuşa, Povestea’ şi a cea de fotografie intitulată ‘Marioneta prin Arad’.