La 24 de ani de la Revoluţia din 1989, Tudor Gheorghe va susţine o nouă reprezentaţie a concertului ‘Degeaba’

Tudor Gheorghe va susţine o nouă reprezentaţie a concertului ‘Degeaba’ la Sala Palatului din Capitală, pe 22 decembrie, spectacolul marcând împlinirea a 24 de ani de la Revoluţia din 1989, informează un comunicat.

Tudor Gheorghe, artistul care cântă despre durerile, bucuriile, amarul şi dragul poporului român, revine pe scenă, pe 22 decembrie, în acompaniamentul unei orchestre impunătoare, spre a le dărui spectatorilor cântece cu o puternică încărcătura emoţională. Cei prezenţi vor putea asista la una dintre cele mai grandioase producţii artistice prezentate de un artist român, desfăşurată sub bagheta dirijorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul celor peste 100 de muzicieni.

În vremea când lumea era speriată, neştiind ce, cum şi încotro, în clipele disperate când la Europa Liberă se transmiteau ştiri despre evenimentele de la Timişoara, Tudor Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hârtie versuri care îi tulbură şi astăzi pe toţi românii: ‘Primeşte-i Doamne-n casa ta/ Pe cei ce vin din Timişoara/ Ei sunt ofranda cea mai grea/ Pe care ţi-o trimite ţara’.

De aici a pornit ideea spectacolului ‘Degeaba’, singurul act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton, un manifest la care publicul doritor participă de la un an la altul într-un număr impresionant.

Biletele pentru concertul ‘Degeaba’ pot fi achiziţionate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2), din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu şi online, de pe www.vreaubilet.ro.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie: VIP – 185 de lei, categoria 1 – 165 de lei, categoria 2 – 120 de lei, categoria 3 – 90 de lei şi categoria 4 – 75 de lei.