Confidenţialitate

La 150 de ani de la nașterea lui Mahatma Gandhi, se lansează în România volumul biografic ”Mahatma Gandhi – O viață legendară”

În colaborare cu Ambasada Indiei în România, Editura Herald și Hermitage Urban Spiritual Hub organizează miercuri, 2 octombrie, de la ora 17.30, evenimentul ”India – între tradiție și modernitate – Pe urmele lui Mahatma Gandhi”.

Evenimentul va fi prilejuit de împlinirea a 150 de ani de la nașterea lui Mahatma Gandhi și de lansarea, în colecția Autobiografia, a volumului biografic ”Mahatma Gandhi – O viață legendară” de Romain Rolland. Evenimentul se va desfășura la Hermitage Urban Spiritual Hub, strada Mihai Eminescu, nr. 127.

”Vom porni într-o călătorie imaginară în fascinanta și mereu surprinzatoarea Indie, pe urmele celui care a fost Mahatma Gandhi, un suflet mare și un spirit revoluționar care şi-a dedicat viaţa luptei pentru independenţă, pentru drepturile politice şi civile ale indienilor şi pentru ca cei din clasele sociale defavorizate, majoritari, să ducă o viaţă mai bună. India este ţara unităţii în diversitate, o țară cu o cultură și o tradiție spirituală milenară.

De aceea, vrem să vă oferim o experienţă vie și profundă, să aducem o parte din spiritul Indiei în România. Vă invităm să descoperiți una dintre cele mai fascinante culturi ale lumii printr-un spectacol de dans clasic indian, prin arta purtării sariului și printr-un concert de sitar și percuție în a doua jumătate a evenimentului”, declară Sorin Lucaci, PR Editura Herald.