Confidenţialitate

Kylie Minogue a confirmat înregistrarea unui nou duet cu Robbie Williams

Robbie Williams a început încă de anul trecut să compună piese pentru un nou album, tot atunci planificându-și posibile colaborări.

Într-o discuție cu News.com, artistul britanic declara atunci că are deja o piesă care ”sună grozav” și că ar fi încântat să o înregistreze sub forma unui duet, împreună cu Kylie Minogue.

“Duetul cu Kylie s-ar putea să nu iasă până la urmă, ceea ce ar fi rușinos pentru mine pentru că am spus deja prea multe. Dar am o piesă care sună grozav și mi-ar face o deosebită plăcere să o cânte împreună cu mine. Poate că va accepta, poate că nu, vom vedea”, spunea Robbie.

La aproape un an de la aceste declarații, Kylie revine cu o confirmare a celor spuse de Robbie Williams.

“Nu știu pe ce album va fi (al meu sau al lui), dar sună foarte bine”, a spus Kylie într-un interviu acordat news.com.au.

Considerând succesul primului duet al celor doi, decizia de a înregistra o nouă colaborare pare a fi o idee inspirată. Reamintim faptul că

Primul duet al lui Kylie Minogue şi Robbie Williams, piesa ”Kids” lansată în 2000, a urcat până pe poziția a 2-a în topul single-urilor din UK, fiind certificată cu argint.