Confidenţialitate

Kulturide – Drumul de la birou cu motocicleta trece prin Mongolia

Există o diferenţă evidentă pentru turişti şi călători. Cei din urmă par mult mai aventuroşi şi gata să lase totul pentru a ajunge acolo unde visul îi conduce. Este şi cazul a cinci tineri români: Denisa, Radu, Codruţ, Alex şi Tudor. Pe scurt, ei îşi spun Kulturide şi anul acesta au făcut prima lor expediţie în Mongolia: Kulturide East Adventure.

Povestea lor a inceput ca visul oricărui motociclist dornic de drumuri lungi: să îţi iei casa în spate şi să mergi până la capătul lumii. Nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea de pe drum, aşa că eroii noştri au plecat în aventura vieţii lor pe motociclete vechi, una dintre ele de aproape 30 de ani.

Multe peripeţii, 9 episoade scurte pe Youtube despre drumul vieţii lor şi 12 povestiri pe pagina lor de Facebook. Așa putem savura o călătorie la care mulţi visăm. In luna decembrie a acestui an, ne vom bucura de toate păţaniile lor în cadrul unui eveniment, iar anul viitor sperăm să vedem filmul complet al aventurii.

Cum să îţi iei casa în spate şi să pleci în alt colţ al lumii a aflat Ştefan Leonte într-un interviu realizat cu cei care s-au aflat în spatele ideii.