Confidenţialitate

KPI toolbar, asistentul virtual de vânzare pe eMAG Marketplace (P)

Sellerii din eMAG Marketplace au acces gratuit la asistentul virtual de business, care le oferă recomandări personalizate pentru a-și crește vânzările.

Noile instrumente sunt afișate în bara dinamică KPI pe care magazinele partenere de pe platformă o au în contul lor. În KPI toolbar se vor afișa, în funcție de relevanța recomandărilor, doar acei indicatori unde este necesară o îmbunătățire.

De exemplu, epuizare stoc în următoarele 7 zile sau epuizare stoc în ultimele 7 zile. Sellerii pot afla câte produse și care anume au fost comandate în ultimele 30 de zile și sunt sfătuiți ce să facă pentru a nu risca să piardă vânzări din cauza stocului indisponibil sau care s-ar putea epuiza în următoarele 7 zile.

Totodată, sellerii primesc alerte privind “sănătatea” contului, atunci când valorile mai multor indicatori de performanță nu sunt pe măsura așteptărilor și necesită o atenție sporită.

Asistentul virtual de business le semnalează și produsele a căror documentație nu este completă, știut fiind că un produs cu mai multe imagini și o descriere amănunțită generează vânzări mai mari.

Tot în bara de indicatori, sellerul își poate vedea vânzările din anul curent, inclusiv evoluția de la un an la altul, precum și media obținută pentru comenzile finalizate în ultimele 30 de zile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.