KITARO, nominalizat la Premiile Grammy

Kitaro a fost nominalizat la categoria ‘Cel mai bun album New Age’, pentru ‘FINAL CALL’.

Kitaro, deţinătorul unui Glob de Aur, se bucură de cea de-a cincisprezecea nominalizare la ediţia Premiilor Grammy din acest an, la categoria ‘Cel mai bun album New Age’, pentru ‘FINAL CALL’.

Albumul este un tribut adus vieţii din respectul lui Kitaro pentru natură. ‘FINAL CALL’ este în mod special o călătorie de introspecţie, inspirată din preocuparea sa vis-à-vis de modul în care tratăm planeta.

Comentând asupra nominalizării sale pentru a a cincisprezecea oară la Premiile Grammy, Kitaro a spus: ‘Sunt extrem de încântat că noul meu album a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune albume noi lansate în anul 2013 .Le mulţumesc tuturor celor implicaţi’.

Kitaro, pionier al stilului ‘new age’, are o activitate artistică impresionantă. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani, datorită stilului său unic şi fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale înregistrează vânzări de milioane de exemplare.

Întâlnirea publicului din România cu artistul Kitaro va avea loc în data de 2 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

În concertul de la Bucureşti, artistul va evolua alături de 36 de intrumentişti , membri ai orchestrei sale ce provin de pe diferite continente. Biletele sunt disponibile la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, de la Teatrul Elisabeta, din magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online, accesând WWW.VREAUBILET.RO.