Kitaro concertează la Bucureşti

Instrumentistul şi compozitorul japonez Kitaro concertează la Bucureşti pe 5 octombrie

Deţinător al unui Glob de Aur şi recompensat cu un premiu Grammy, Kitaro va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 octombrie, de la ora 19.00.

Kitaro, pionier al stilului ‘new age’, are o activitate artistică impresionantă, a obţinut Globul de Aur (1993) şi a fost nominalizat de 14 ori la premiile Grammy, obţinând acest trofeu în 2001. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani, datorită stilului său unic şi fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale sunt considerate adevărate capodopere şi înregistrează vânzări de milioane de exemplare.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, sediul din str. Moise Nicoară nr. 18, Sala Palatului, magazinele EuroGsm şi online, prin www.vreaubilet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: cat. IV – 140 de lei, cat. III – 170 de lei, cat. II – 310 lei, cat. I – 450 de lei, VIP – 630 de lei şi Golden VIP – 830 de lei.