Kitaro aduce noul album în martie la Bucureşti

Concertul artistului Kitaro va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 2 martie 2014.

Pe lângă cele mai reuşite compoziţii ale sale ce vor fi interpretate în cadrul concertului de la Bucuresti, de pe 2 martie 2014, Kitaro va include în playlist-ul serii piesele de referinţă de pe noul album ‘Final Call’, lansat în luna septembrie a acestui an, material discografic ce reprezintă în viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieți din respect pentru natură .

În propriile sale cuvinte , Kitaro descrie noua sa lucrare muzicală – ‘Întotdeauna am simțit ca fiecare dintre noi trebuie să respecte forta divina a Universului . Din păcate, pe parcursul timpului si odata cu dezvoltarea civilizației, numeroase creaturi vii vor fi pe cale de disparitie . Dacă nu vom modifica modul în care ne tratăm unii pe alții și planeta noastră , multe habitate și porțiuni de pământ pot fi devastate și în cele din urmă vor disparea .’

Ca și în povestea cu Arca lui Noe , acest album este povestea unui voiaj epic … O călătorie de speranță că toate creaturile vii vor trăi într-o zi fericite în armonie unele cu altele .

Kitaro, pionier al stilului ‘new age’, are o activitate artistică impresionantă, a obţinut Globul de Aur (1993) şi a fost nominalizat de 14 ori la premiile Grammy, obţinând acest trofeu în 2001. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani, datorită stilului său unic şi fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale înregistrează vânzări de milioane de exemplare.

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Teatrul Elisabeta ( Bdul. Regina Elisabeta nr.45), la D’Arte Foto – Libraria Eminescu, la Sala Palatului, sediul central din Str. Octavian Goga nr.24, si online prin www.vreaubilet.ro.