Katy Perry are cea mai descărcată piesă de pe Internet

Katy Perry a început săptămână pe prima poziţie a topului descărcărilor online, realizat de Nielsen SoundScan.

Piesa ‘Wide Awake’ o aduce pe Katy Perry în vârful clasamentului descărcărilor digitale de săptămâna trecută, conform monitorizării realizate de Nielsen SoundScan şi citate de revista Billboard.

Al doilea single de pe albumul Teenage Dream: The Complete Confection’ are 8 săptămâni în top şi a urcat loc cu loc până la prima poziţie.

În acest top, artista este urmată de Carly Rae Jepsen cu piesa ‘Call Me Maybe’, ocupanta de săptămâna trecută a primului loc, şi de Flo Rida cu Whistle.

Nu doar piesa ‘Wide Awake’ se bucură de succes. Solista de 27 de ani a lansat la mijlocul lunii iunie videoclipul ei şi a reuşit să adune până acum peste 37.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Precedentul album al artistei, ‘Teenage Dream’ s-a bucurat cel puţin de acelaşi succes, pe el fiind incluse, printre altele, hiturile ‘California Gurls’ (cu Snoop Dogg), ‘Teenage Dream’, ‘Firework’. Prima piesă cu care Katy Perry a reuşit să-şi facă loc în topurile internaţionale a fost lansată în urmă cu patru ani, ‘I Kissed a Girl’.