Confidenţialitate

Juventus și Monaco sunt ultimele două semifinaliste ale Ligii Campionilor

Italienii au terminat miercuri seară la egalitate, 0-0 cu FC Barcelona pe “Camp Nou”, după ce în turul sferturilor câștigaseră clar, cu 3-0 pe teren propriu. Catalanii au avut pe gazon celebra “tripletă”: Messi, Suarez, Neymar, care nu a putut face nimic contra apărării perfecte a “bianco-nerilor” și nu a mai oferit fanilor o “remontada”, la fel că în optimi, când a învins-o pe Paris Saint-Germain cu 6-1 după 0-4 în prima manșă.

La Monte Carlo, AS Monaco i-a învins încă odată, cu 3-1 pe nemții de la Borussia Dortmund în fața cărora se impuseseră cu 3-2 în Germania. Monegascii au avut mai întâi 2-0, după golurile vedetelor Mbappe și Falcao din primul sfert de oră – Dortmund a punctat imediat după pauză prin Reus, iar tabela s-a închis la 3-1 în minutul 81, după o reușită a lui Germain.

Amintim, în semifinalele Champions League mai sunt Real Madrid, care a trecut cu 6-3 la general de Bayern Munchen, și concitadina ei – Atletico, învingătoare în fața lui Leicester City. Tragerea la sorți a penultimei faze din Liga Campionilor are loc vineri, de la ora 13:00.