Julio Iglesias şi-a răsfăţat fanii cu un concert gratuit la Târgu Mureş

Peste 20.000 de persoane au asistat, luni seară, la concertul cunoscutului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, cu intrare liberă, în Piaţa Victoriei din Târgu Mureş.

Potrivit estimărilor jandarmeriei, citate de Mediafax, aproximativ 20.000 de persoane au asistat ieri seară la concertul pe care Julio Iglesias l-a oferit fanilor săi din Târgu Mureş şi la care intrarea a fost liberă.

În deschiderea spectacolului, Julio Iglesias a primit, în numele municipalităţii, ‘Medalia de Aur a Artelor Transilvane’ – realizată din aur placat cu diamante. Până acum, cu ‘Medalia de aur a Artelor Transilvane’ au mai fost recompensaţi artiştii Richard Clayderman, Gheorghe Zamfir, fostul solist al trupei Smokie, Chris Norman, şi Radu Beligan, care au susţinut, de asemenea, spectacole în Târgu Mureş, în anii precedenţi.

Concertul susţinut de Julio Iglesias la Târgu Mureş, primul concert cu intrare liberă din România al cântăreţului, a fost inclus în cadrul Festivalului Vinului (26-28 octombrie), în cadrul căruia au mai evoluat Cargo, Voltaj şi Connect-R.