Julio Iglesias revine luna aceasta în România

Julio Iglesias se întoarce în România în sezonul estival cu o nouă serie de concerte.

Fanii lui Julio Iglesias din Bucureşti se vor bucura de muzica artistului pe 22 iulie, când Julio Iglesias va urca din nou pe scena Sălii Palatului, alături de orchestra sa. Acesta le promite spectatorilor o seară magică, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate până acum în show-urile susţinute în România. Show-urile Julio Iglesias se vor desfăşura şi la Summerland Mamaia, în data de 19 iulie, şi pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galaţi.

Julio Iglesias a primit din partea Sony Music, în luna mai, premiul special pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor.

Julio Iglesias este singurul interpret care cântă în 14 limbi, de la limba sa maternă, spaniola, până la alte limbi romantice, precum franceză, italiană şi portugheză, germană şi engleză, dar şi japoneză şi indoneziană. Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit lui Julio Iglesias statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obţinut în China anul trecut.

La începutul anilor ’80, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile ‘Quiereme Mucho’ şi ‘Amor and Hey!’. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas, iar, în anul următor, cinci nopţi consecutive la Royal Albert Hall, o faimoasă sală de concerte din Londra, unde se va reîntoarce săptămâna aceasta pentru alte două spectacole cu casa închisă.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Sala Palatului au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, dar şi online prin vreaubilet.ro. Preţurile acestora difera în funcţie de categoria de loc: categoria IV – 180 de lei, categoria III – 230 de lei, categoria II – 270 de lei, categoria I – 370 de lei şi VIP – 450 lei.