Julio Iglesias are un nou album: “Mexico”

Cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor, Julio Iglesias, a revenit cu proiectul “Mexico”, un omagiu adus culturii şi muzicii mexicane.

Primul album Julio Iglesias în limba spaniolă din ultimii 12 ani, intitulat “Mexico”, include coveruri ale unora dintre cele mai îndrăgite melodii ale ţării sud-americane.

Julio Iglesias, în vârstă de 71 de ani, a lansat deja primul single de pe acest material de studio – “Fallaste Corazon”, compus de Cuco Sanchez, prezentat în premieră în momentul apariţiei ei în emisiunea Deşteptarea, la Europa FM.

“Mexic este o ţară pe care o iubesc mult. Poporul mexican mi-a dăruit unele dintre momentele memorabile din viaţa mea. Cunosc ţara asta de parcă ar fi patria mea şi o port mereu în suflet”, spune Julio Iglesias.

“Acest disc este dedicat compozitorilor remarcabili care, generaţie după generaţie, ne-au umplut inimile cu dragoste, nostalgie şi amintiri. După atâţia ani, piesele lor rămân vii în sufletele noastre”, a adăugat Iglesias.

Julio Iglesias este un colos în muzică: 80 de albume lansate de-a lungul timpului, 47 de ani de hituri şi peste 300 de milioane de copii vândute.


Piesele de pe albumul “Mexico”:

Usted
Jura-Me
Ella
Fallaste Corazon
Sway
Amaneci en Tus Brazos
Echame a Mi la Culpa
Juan Charrasqueado
Y Nos Dieron las Diez
La Media Vuelta
Se Me Olvido Otra Vez
Mexico Lindo