Jukebox și Bella Santiago vin în Clubul de Seară

Jukebox & Bella Santiago vin alături de Toader Păun în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, marți, de la ora 19.

În direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, Jukebox și Bella Santiago povestesc cum s-a născut colaborarea lor și aduc în premieră la radio noul single “Când toată lumea sare”.

Produsă în studiourile Magic Juice, compusă de Marius Rozsdas, Andi Banică și Anda Dimitriu, “Când toată lumea sare” este o piesă optimistă, veselă și nebună, pe ritmuri pop rock, care te îndeamnă la distracție.

Jukebox și Bella Santiago cântă împreună de peste 3 ani și au lansat mai multe single-uri, printre care: “Vocea ta”, “Auzi cum bate” și “Mă întorc zi de zi”. S-au remarcat cântând împreună și în Selecția Națională Eurovion.

Cu 20 de ani de activitate pe piața muzicală din România, peste 2000 concerte, 3 albume și multe single-uri, Jukebox este mereu o explozie de energie, fiind o trupă care se remarcă ușor în special în showurile live.

Bella Santiago s-a facut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent”.  Bella Santiago a fost desemnată marea câștigatoare X Factor 2018. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a facut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile lansate de Beyonce. La finalul anului trecut, Bella Santiago a fost desemnată câștigătoarea sezonului 14 „Te cunosc de undeva”.