Judecata de joi: Lupul roșu (AUDIO)

Cristian Tudor Popescu: “N-am fost niciodată de acord cu strigătura „PeSede – ciuma roși-e!” dintr-un motiv care ține de patologie, nu de politică. Ciuma este o boală infecțioasă, provocată de o bacterie purtată de purici și șobolani, care atacă omul din exterior. Or, PSd e o boală care vine dinăuntru.

Există o grupă de boli nedeclanșate de vreun virus, microb sau bacterie, și care distrug organismul cu propriile-i arme. Se numesc boli autoimune pentru că anticorpii, care în mod normal omoară agenții patogeni pătrunși în organism, ajung să se năpustească asupra țesuturilor și organelor pe care ar trebui să le apere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

PSd este o boală autoimună, pe nume lupus eritematos sistemic. Ca și ciuma, lupusul eritematos umple pielea omului de bube roșu-violacee, semne ale dezastrului din interior: sângele, rinichii, plămânii, articulațiile, creierul sunt mâncate de anticorpi.

Nu altceva face PSd din 1945 și până astăzi. Organele și instituțiile statului sunt penetrate și malformate până la transformarea în opusul lor.

Din apărător suprem al Justiției în România, Curtea Constituțională, cu „anticorpii” Dorneanu și compania, a devenit agresorul Înaltei Curți de Justiție, pulverizându-i completurile de 5 și pregătindu-se să le lichideze și pe cele de 3 judecători.

Secția Specială, Gestapoul înființat de PSd și T. Toader, a pus niște procurori să submineze, să terorizeze și chiar să semiaresteze (cazul Kovesi) procurori din DNA, în loc să urmărească infractorii.

Parlamentul unei țări e ținut să facă legi în folosul cetățenilor cinstiți. Parlamentul lui Dragnea, Nicolicea, Nicolae, Iordache, ajutat de ministrul Justiției, a făcut legi pentru a încuraja corupții, hoții, violatorii, ucigașii să-și facă meseria asupra cetățenilor cinstiți și pașnici.

Guvernul, cel care trebuie să creeze condiții de dezvoltare economiei,   s-a aruncat, sub conducerea de doi ani și jumătate a premierului Vâlcov-Cavou, asupra economiei românești ca un mafiot ciomăgar care cere taxă de protecție.

Iar Finanțele României atacă băncile din România, în cap cu Banca Națională, la inițiativa lui Teodorovici-Zamfir.

Din apărători ai copiilor, femeilor, bătrânilor, jandarmii lui madamdan s-au transformat în haidamaci de stat, care au hăituit, lovit și gazat copii, femei, bătrâni în Piața Victoriei.

Polițiștii aceleiași leucocite blonde, având în fișa postului să protejeze manifestanții pașnici, i-au luat pe sus la Topoloveni și i-au băgat în dubă.

Chiar România a fost împinsă împotriva ei înseși de guvernul Dăncilă și europarlamentarii PSd – efortul de a-i rupe picioarele cu orice preț Laurei Codruța Kovesi, magistrat român cu șanse mari de a ocupa o funcție uriașă în Uniunea Europeană, a stârnit dezaprobarea și disprețul întregului Parlament European.

PSd a reușit să întoarcă pe dos principiul democratic: pentru ei, victoria în alegeri nu se obține îndemnând cât mai mulți cetățeni la vot, ci ținând, prin Meleșcanu, C. Dan și rețelele ceaușiste râncede din ambasadele României, cât mai mulți cetățeni departe de urne.

PSd nu e ciuma roșie.

Este lupul roșu, căci lupus eritematos asta înseamnă în greco-latină.

Ciuma nu este ereditară, lupul roșu, da; e transmisibil genetic în familie.

Ciuma, astăzi, poate fi tratată și vindecată. Lupul roșu e cronic, nu se vindecă niciodată. Există doar medicamente care îl pot ține sub control; neglijarea medicației duce la pusee grave, de tip Dragnea-Tăriceanu.

Iată de ce nu îmi îngădui să fiu fericit, nici optimist. Căci, după tratamentul-șoc aplicat de poporul român lupului roșu, cea mai mare greșeală e să credem că am scăpat…”