Joseph Fiennes va interpreta rolul lui Michael Jackson într-o nouă comedie

Actorul Joseph Fiennes va interpreta rolul lui Michael Jackson într-un film de comedie despre o călătorie din New York la Los Angeles, pe care “regele muzicii pop” a făcut-o alături de Marlon Brando şi Elizabeth Taylor, la scurt timp după atacurile din 11 septembrie 2001, potrivit contactmusic.com.

Există un zvon potrivit căruia Michael Jackson ar fi fost atât de hotărât să ajungă acasă în urma unui concert pe care l-ar fi susţinut în New York, încât ar fi închiriat o maşină care să îl ducă, împreună cu prietenii lui, Marlon Brando şi Elizabeth Taylor, înapoi în California, după ce toate zborurile au fost anulate în urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

“Aşa că cei trei s-au urcat în maşină şi au călătorit peste 800.000 kilometri până în Los Angeles.” a explicat Joseph Fiennes, în vârstă de 45 de ani.

Potrivit lui Joseph Fiennes, rolul lui Marlon Brando va fi interpretat de Brian Cox, iar rolul actriţei Elizabeth Taylor va fi jucat de Stockard Channing.

“Este o provocare. E o comedie.”, a declarat actorul englez Joseph Fiennes. El a adăugat că pelicula prezintă relaţia frumoasă pe care Michael Jackson a avut-o cu Elizabeth Taylor şi Marlon Brando.

Joseph Fiennes, fratele mai mic al actorului Ralph Fiennes, a jucat în lungmetrajele “Shakespeare in Love”, “Elizabeth”, “Enemy at the Gates” şi în serialul de televiziune “FlashForward”.

Foto: Joe Seer/Shutterstock.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS