Jon Cryer, Alan Harper din ‘Doi bărbaţi şi jumătate’, povesteşte cum e să lucrezi cu Charlie Sheen

Jon Cryer, actorul care l-a interpretat pe fratele lui Charlie Harper în ‘Doi bărbaţi şi jumătate’, dezvăluie într-o carte de memorii cum era să lucreze cu Charlie Sheen, fostul protagonist al serialului.

Charlie Sheen, cunoscut pentru stilul de viaţă considerat de unii promiscuu, a fost concediat în 2011 din distribuţia ‘Doi bărbaţi şi jumătate‘ după ce l-a criticat pe creatorul serialului, Chuck Lorre.

Jon Cryer, actorul de 49 de ani care l-a interpretat pe Alan Harper, fratele lui Charlie Harper, nu a vorbit de atunci deloc nici despre scandal, nici despre munca pe platoul de filmare alături de controversatul actor. Asta până în prezent, când actorul va lansa o carte de memorii numită ‘So That Happened’ (‘Şi s-a întâmplat asta’) în aprilie.

Charlie Sheen părea ‘sfrijit, palid, pământiu, chiar transpirat ocazional. Începuse să vorbească singur. Cel mai important, arăta pur şi simplu mai slab, nu într-un fel bun.’ Într-un fragment făcut public de Jon Cryer şi preluat de The Hollywood Reporter, actorul descrie declinul lui Charlie Sheen din 2010, în timpul filmărilor pentru al optulea sezon al serialului.

Charlie Sheen pur şi simplu nu mai nimerea glumele cum o făcea înainte, mai povesteşte Jon Cryer. ‘O dată în timpul unor repetiţii pentru coregrafierea mişcării pentru o scenă, a întrebat: ‘Pot doar să stau lângă canapeaua asta?’ Voia să se sprijine de ea în timpul scenei.’

Când Charlie Sheen a fost concediat în 2011 şi a suferit un declin public, ‘un număr uimitor de persoane au sărit în apărarea lui Charlie, de parcă oamenii ar trebui să poată sosi la muncă târziu, dacă e cazul, să îşi abuzeze verbal colegii în mod public cu insulte anti-Semite, să fie arestaţi în mod regulat – precum şi să facă abuz de droguri până în punctul în care abia mai pot funcţionat – şi să nu le fie ameninţate slujbele cu salarii mari’, mai scrie Jon Cryer, care descrie în cartea sa o serie de incidente din culisele serialului ‘Doi bărbaţi şi jumătate‘.