Joacă și câștigă cu mașina de spălat cu tehnologie AI DD de la LG

Dacă ai poftă de joacă, îți plac deciziile rapide, inteligente și câștigătoare, LG și Europa FM te invită la concurs! Tu știi ce încape într-o mașină de spălat inteligentă?

Ascultă în fiecare dimineață Deșteptarea, cu Vlad, George și Luca, intră în jocul lor și poți câștiga avansul pentru noua ta mașină de spălat inteligentă de la LG: un voucher de 500 de lei la un cunoscut magazin online.

Ce trebuie să faci? E foarte simplu! La semnalul de concurs, trebuie să suni la 0372.069.599 și să intri într-un battle pe tema “Ce încape într-o mașină de spălat inteligentă?”

Doi se bat în cuvinte, cel mai inteligent câștigă! Zilnic la Europa FM. Fă cunoștință cu Mașina de spălat cu tehnologie AI DD de la LG și descoperă îngrijirea inteligentă pentru hainele tale!

Funcțiile mașinii de spălat LG cu Tehnologie Inteligentă:

  • Inteligență Artificială – oferă cea mai bună variantă de spălare pentru a vă proteja hainele. În baza a 20,000 de date privind experiențele de spălare, motorul cu tehnologie inteligentă LG vine în ajutorul nostru și adaptează programul de spălare pentru rufele introduse la spălat, pe baza analizei greutății și tipului de țesătură.
  • Funcția LG Turbo Wash – te ajută să alegi un program scurt de numai 39 de minute, dar care spală țesătura în profunzime, fără a deteriora hainele noastre preferate.
  • Programul Steam Plus ajută la o mai bună igienizare a hainelor prin eliminarea bacteriilor și alergenilor din haine, cu ajutorul funcției Allergy Care. Moleculele de abur pătrund în profunzime în fibre pentru a dizolva murdăria, a îndepărta mirosurile și pentru a distruge alergenii.
  • Poți porni mașina de spălat de oriunde! Pentru că Mașina de spălat LG poate fi controlată de la distanță cu ajutorul aplicației LG Smart ThinkQ, cu ajutorul căreia poți programa spălarea hainelor direct de pe telefon din birou, din vacanță, de la spectacolul celui mic sau chiar de la supermarket.
  • Mașina este echipată cu un sistem care amortizează mai bine vibrațiile și zgomotul în casa noastră, pentru a ne bucura de mai multe momente de liniște pentru noi și cei dragi.

Mai multe detalii despre maşina de spălat inteligentă găsiţi pe campanialg.ro

Regulamentul concursului


Articole Similare