Jason Mraz concertează pentru prima dată în România, pe 11 martie

Jason Mraz va susține primul concert în România, la Sala Radio, pe data de 11 martie, începând cu ora 20:00, în seria evenimentelor „An evening with Jason Mraz and his guitar”. La scurt timp după anunțarea concertului, biletele au fost sold out.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” și “I Won’t Give Up”, a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat întreaga lumea, ci și o persoană conștientă și preocupată de rolul său în societatea de azi. Pasionat de activism social, a inițiat numeroase acțiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător și a sprijinit neîncetat drepturile comunităților LGBT. Prin tot ce face, Jason celebrează forța universală a muzicii ce poate schimba lumea în bine, inspirând oamenii de pretutindeni.