Jackie Chan: ‘Caritatea m-a învăţat cum să fiu un băiat bun’ (VIDEO)

Jackie Chan a vorbit în interviul acordat Europa FM despre actele de caritate pe care le face şi motivul pentru care a ales să direcţioneze o bună parte a câştigurilor sale către cauzele umanitare.

‘Când eram tânăr şi nu ştiam nimic, eram un băiat neastâmpărat. Când aveam 20 de ani, deja eram milionar. Cheltuiam banii prostindu-mă.

Caritatea m-a învăţat cum să fiu un băiat bun. Aşa că atunci când fac mai multe acte de caritate, mă gândesc cât de important este să înveţe copiii.

Ştiu că educaţia este bună pentru toată lumea. Copiii care au educaţie îşi pot ajuta ţara, pot deveni nişte oameni folositori, altfel sunt inutili.

De fiecare dată când pot susţine o cauză, o fac. Îmi spun că înainte să mor vreau să fac ceva pentru mine, familia mea, ţara mea, lume, oameni, prieteni’, spune Jackie Chan în interviul exclusiv acordat Europa FM.

Europa FM a realizat singurul interviu acordat unui post de radio din România de actorul Jackie Chan, în cele şase ore pe care actorul le-a petrecut, săptămâna trecută, în Bucureşti, cu ocazia deschiderii Zilelor Filmului Chinezesc.

Lungmetrajul care a dat startul Zilelor Filmului Chinezesc a fost ‘CZ12’, regizat de Jackie Chan, acesta făcând parte şi din distribuţia peliculei.

Urmăreşte aici interviul video exclusiv cu Jackie Chan

Jackie Chan, născut în 1954, este Ambasador al Bunăvoinţei UNICEF din 2004. De mai bine de 50 de ani UNICEF colaborează cu celebrități pentru a aduce în atenția publică nevoile copiilor din întreaga lume. Aceste personalități publice contribuie prin diverse acțiuni la protejarea drepturilor copilului și sprijină copiii vulnerabili să aibă o viață mai bună.