Ion Caramitru și Horațiu Mălăele , de două ori pe scenă în aceeaşi zi

Pe 23 decembrie, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor reîntâlni pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București pentru un schimb veritabil de replici savuroase cuprinse in spectacolul de mare succes ‘Caramitru- Malaele Câte-n lună şi în stele’.

Desi, anunţat iniţial pe 23 decembrie la ora 20:00, solicitările numeroase sosite din partea publicului spectator i-au convins pe organizatori să adauge în programul zilei încă o reprezentaţie cu începere de la ora 18:00.

Spectacolul ‘Caramitru Mălaele, câte-n lună și în stele’ esteun seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri și amintiri.

Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură şi culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebită și tehnica desăvârșită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna și pe iubitorii de muzică. Sună ca o întreagă orchestră uneori, iar alteori pictează sau soptește versuri. Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit ‘Paganini al violoncelului’, îl numără printre cei mai talentați dintre ucenicii săi. Deși are o structură și o educație orientate spre clasic, violoncelistul Adrian Naidin a experimentat și alte limbaje, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan, până la world music sau pop. În etno-jazz a strălucit încă de la prima încercare, în grandiosul spectacol ‘Damian’s Fire’, montat de Damian Drăghici în 2001 la București. Este compozitor de muzică de scenă, confirmat, printre altele, în colaborările cu compania de teatru Alekton din Atena.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete a TNB si a Teatrului Elisabeta , din magazinele EuroGsm, Libraria Eminesc, iar online prin www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.I – 80 lei si VIP – 100 lei.