Ioan Gyuri Pascu la Palatul Naţional al Copiilor

În descursul lunii octombrie îl puteţi vedea pe Ioan Gyuri Pascu la Palatul Naţional al Copiilor în trei reprezentaţii, printre care se numără premiera “4 x 4 personaje”.

19 octombrie este data în care Ioan Gyuri Pascu vă invită la premiera spectacolului “4 x 4 personaje”! Acesta se va regăsi pe scenă în dublă postură, de actor şi autor al muzicii, într-o o piesă în 4 tablouri şi 16 personaje, în care eroii se joacă de-a viaţa ori de-a teatrul.

Pe 15 octombrie la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor veţi lua parte la un duel indirect între umorul subtil al lui Topîrceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, într-o reprezentaţie inedită, în care Ioan Gyuri Pascu îl are drept coleg de distribuţie pe Niculae Urs. Acesta din urmă celebrează, în această reprezentaţie, 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru!

Iar dacă o incursiune în Bucureştiului interbelic vi se pare tentantă, sunteţi aşteptaţi, la Sala Mare, pe 14 octombrie la Take Ianke şi Cadîr. Îl veţi admira pe Ioan Gyuri Pascu în rolul negustorului turc, într-un spectacol plin de urmor, alături de Niculae Urs şi Doru Ana.

Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.