Întrecerea celor mai puternici bărbaţi din România, pe 28 mai, la Bucureşti

Au început înscrierile pentru întrecerea celor mai puternici bărbaţi din România.

Organizată la Bucureşti, ‘provocarea gladiatorilor’, după cum a fost numită de organizatori, presupune 4 probe.

Competitorii – care trebuie să fie majori şi apţi din punct de vedere medical – se vor întrece mai întâi la flotări, apoi la tracţiuni. Se califică în proba următoare cei care execută cel mai mare număr de repetări într-un singur minut.

Din cea de-a treia probă vor fi selecaţi primii doi ‘gladiatori’ care reuşesc cele mai multe lovituri de braţ si de picior timp de 1 minut.

În runda finlă, vor face skandenberg pe sistemul 3 meciuri din 5.

Cei mai buni vor fi premiaţi.

Pe lângă concursul în sine, ‘greul’ Radu Valahu va trage cu un singur deget un autoturism de teren, pe a cărui capotă antrenorul de fitness Narcis Cernea va executa flotări în stil “Superman”.

Tânărul nutriţionist, iniţiator al provocării, este autorul cărţii ‘Self Transformer’, care îi ajută pe cititori să devină proprii lor antrenori şi nutriţionişti.

O nouă ediţie a volumului va fi lansată în cadrul concursului din data de 28 mai.

Tot atunci, campionul mondial de muay thai Ciprian Sora va susţine o demonstraţie de kickboxing alături de sportivi din circuitul de Superkombat.

Înscrierile se fac pe pagina de internet www.selftransformer.ro până la ora începerii concursului.

Narcis Cernea: ‘Acceptă provocarea gladiatorilor şi vino să te distrezi alaturi de noi! În competiţia gladiatorilor, vei trece prin patru probe diferite şi vei avea posibilitatea să câştigi unul dintre premile puse la bătaie, în valoare de 10.000 lei. Se premiază primele 10 locuri. Tot în cadrul acestui eveniment, vei avea ocazia sa intri în posesia ultimei ediţii a cărtii <<Self Transformer – Devino propriul tău antrenor şi nutriţionist>>, cu autograf de la autor. Competitia va avea parte şi de momente ‘nebune’. ‘Omul record’ Radu Valahu va trage cu un singur deget un autoturism de teren, în timp ce eu voi executa cele mai grele flotări din lume, ‘Superman’, pe capota acestuia. Din partea legendei kickboxing-ului românesc, Ciprian Sora, veţi avea parte de un moment indeit, întrucât va face o demonstraţie de kickboxing cu sportivi din circuitul Superkombat. Ne vedem duminică, 28 mai, de la ora 16.00, în mall-ul de lângă Arena Naţională!’

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS