Interviu exclusiv cu Christine – elful din spatele Congresului mondial al Moș Crăciunilor (AUDIO)

Bogdan Ciuclaru a stat de vorbă cu Christine – elful care se ocupă de relațiile cu presa și l-a întrebat ce se întâmplă la Congresul mondial al Moș Crăciunilor.

În total, mai mult de 150 de Moș Crăciuni, spiriduși și elfi din întreaga lume s-au adunat la Copenhaga, pentru a face schimb de experiență în cadrul evenimentului anual care durează trei zile.

Helle Jacobsen a fost încoronată Moș Crăciunul anului la ediția din 2014 a Congresului mondial al Moș Crăciunilor, desfășurat în parcul de distracții Bakken din Copenhaga.

Surprinzător sau nu, Monica, Vlad și George au aflat în această dimineață că Hrușcă a lipsit de la congres, dar ‘poate ajunge la anul’

Ineditul interviu realizat în exclusivitate de Bogdan Ciuclaru pentru Europa FM poate fi ascultat integral cu un click pe butonul play din partea stângă a acestei pagini.

Congresul Mondial al Moș Crăciunilor are loc din 1957 la Bakken, cel mai vechi parc de distracții din lume. Congresul este azi atât un forum profesional, cât și un loc de întâlnire pentru Moș Crăciunii din întreaga lume.