Interpretare emoționantă live a piesei VOLTAJ – ”De la capăt” (VIDEO)

Miercuri, Vlad Petreanu și George Zafiu au invitat în Deșteptarea trupa Voltaj, acesta oferind un spectacol impresionant în direct la Europa FM.

Interpretarea piesei Voltaj – ‘De la capăt’ l-a impresionat atât de mult pe Moise Guran, încât incisivul jurnalist părea că se abține cu greu, miercuri, în Deșteptarea, să nu lăcrimeze. De altfel piesa i-a trezit realizatorului Europa FM emoții puternice din momentul în care a ascultat-o prima dată, tot în Deșteptarea, la Europa FM.

‘Eram cu fi-miu, care are 14 ani, în bucătărie. Era dimineaţa şi mâncam. La radio, Zaf şi Vlad vorbesc de o nouă piesă Voltaj. Fi-miu, mare fan, dă mai tare. Începe melodia. Ascultăm în linişte. E bună, o prinzi imediat. Cuvintele sunt foarte puternice. Băieţii vorbesc la radio despre videoclip. Fi-miu ia tableta şi îl caută imediat pe youtube. Îi dă play şi ne uităm amândoi, acolo, în bucătărie, pe masă.

Imaginile cu defileul Dunării m-au pocnit în moalele capului. Eu sunt crescut la Severin, văd peisajul de iarnă, expresivitatea deosebită a copilului. Înţeleg după primele imagini despre ce este vorba. Când văd schimbul de priviri între bunic şi nepot, deja am lacrimi în ochi. Mă şterg pe furiş, să nu mă vadă fi-miu. Apoi, ies pe balcon să fumez o ţigară’, scrie Moise Guran pe biziday.ro

Interpretarea live a piesei din Deșteptarea transmite o avanlanșă de emoții, lucru de care vă puteți convinge urmărind înregistrarea video.

click pentru a urmări VOLTAJ cântând live ‘De la capăt’