Confidenţialitate

Întâlnire Melania Trump – Prinţul Harry la Jocurile Invictus, de la Toronto

Melania Trump a efectutat, sâmbătă, prima vizită oficială fără Donald Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Melania Trump s-a întâlnit la Toronto cu Prinţul Harry, pe care l-a invitat la Casa Albă.

Întâlnirea a durat aproximativ 20 de minute, cei doi discutând despre Jocurile Olimpice Invictus, familii şi despre cine va câştiga competiţia. Melania Trump s-a întâlnit şi cu premierul canadian Justin Trudeau și a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, dedicate militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Irak.

Înființate de Prințul Harry al Marii Britanii, Jocurile Olimpice Invictus celebrează lupta pentru supraviețuire și autodepășire a militarilor răniți în războaie.

România este pentru prima dată la Jocurile Olimpice Invictus. România va fi reprezentată de 15 militari români răniți în teatrele de operații, selecționați din lotul lărgit, care au fost înscriși în competiția oficială, care va avea loc în perioada 23-30 septembrie. Militarii români vor lua parte la Jocurile Olimpice Invictus la șapte discipline sportive.

Cu aceasta ocazie, Europa FM v-a pregatit două ediții speciale ale emisiunii Lumea Europa FM, în următoarele două duminici de la ora 11. Veți afla cum s-au pregātit cei 15 militari români care concurează la Toronto dar și cum fac fața nenumăratelor traume și afectiuni capătate în urma accidentelor prin care au trecut în Irak și Afganistan.

Zilnic, cu sprijinul DEDEMAN, trimisul Europa FM la Jocurile Invictus, Anca Grădinaru, vă va tine la curent cu evoluția echipei României, în emisiunea Drum cu Prioritate, dar și la Știrile Europa FM.

DEDEMAN> Planuri de Bine pentru Sport