Inna, despre debutul în muzică: ”Vameșul ne-a cerut pașaportul și între timp i-a sunat telefonul cu ringtone-ul melodiei mele” – VIDEO

Invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Inna și-a amintit de impactul pe care l-a avut piesa ”Hot” asupra sa. În direct din studioul Europa FM, artista a fost întrebată cum a primit reacțiile oamenilor în momentul în care și-a lansat piesa de debut.

„M-a sunat mama și mi-a spus că nu știe cum se face, dar cânta la radio piesa pe care i-am aratat-o ei, înregistrată la studio”, a spus Elena Alexandra Apostoleanu, Inna, pe numele ei de scenă.

”I-am zis mamă, uită-te bine pentru că informația pe care mi-o dai acum e extrem de importantă. Uită-te bine dacă nu cumva ai bagat CD-ul. Și mi-a zis că nu este CD-ul, pentru ca știe și ea cum este cand bagi CD-ul.”, a continuat Inna, zâmbind.

Povestind mai departe despre acea perioadă, cunoscuta artistă internațională a mai povestit un moment amuzant: „Am plecat la un moment dat în vacanță, și, când m-am întors la un moment dat în țară, vameșul ne-a cerut pașaportul și între timp i-a sunat telefonul cu ringtone-ul melodiei mele”.

Piesa ”Hot” a fost lansată în vara anului 2008, iar la finalul anului deja ajunsese să ocupe prima poziție în clasamentul românesc al difuzărilor radio.

Deja în 2009, melodia ajunsese să fie pe poziții fruntașe în clasamentele internaționale, în țări precum Polonia, Rusia, Turcia, Ungaria și Bulgaria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS