Confidenţialitate

Îngerii păzitori dintre noi – GALERIE FOTO

Există oameni pe care nu îţi doreşti să-i întâlneşti, dar vrei să fie acolo, alături de tine, când ai mai mare nevoie. Nu sunt eroii buletinelor de ştiri, nici invitaţii emisiunilor de zi cu zi de la TV, deşi faptele lor sunt de cele mai multe ori eroice.

Nu ies în faţă. Nu au timp pentru aşa ceva şi nici nu simt că acesta le-ar fi rolul. Ei sunt salvatorii care sunt la un apel distanţă de cei aflaţi în situaţii delicate.

Uneori îşi arată îndemânarea sau dotările într-un cadru mai relaxat, la demonstraţii publice, parade sau cu ocazia unor zile ale porţilor deschise, dar de cele mai multe ori singurul contact pe care îl are fiecare dintre noi cu ei este în momentele cele mai dificile.

ISU Bucureşti-Ilfov arată o parte din activitatea echipelor de intervenţie pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ISUBIF , imaginile şi poveştile postate aici inspirând şi titlul acestui articol.

După o vizită în galeria foto de mai jos s-ar putea să priviţi cu alţi ochi “îngerii” de lângă noi, iar la următorul girofar văzut în oglinda retrovizoare să simţiţi că trebuie să-i ajutaţi pe salvatori să ajungă mai repede la destinaţie, nu doar pentru că legea spune aşa, ci pentru că îi ajutaţi să-şi îndeplinească rolul. De a fi oamenii speciali care ne sunt alături la nevoie.FOTO: ISU B-IF