Confidenţialitate

Încoronarea Regelui Charles al III-lea: Traseul Regelui de la Palatul Buckingham la Westminster Abbey | FOTO

În dimineața zilei de 06 mai 2023, Regele Charles al III-lea și Camilla vor pleca de la Palatul Buckingham, în Procesiunea Regelui, spre Westminster Abbey. Cei doi vor călători cu trăsura creată pentru Regina Elisabeta a II-a la comemorarea celor 60 de ani de domnie în 2012.

Sursa foto: Royal UK

Procesiunea Regelui: Traseul urmat de Regele Charles al III-lea și Regina Camilla

1. Cei doi pleacă de la Palatul Buckingham prin Poarta Centrală;

2. Vor continua drumul pe The Mall, trecând prin Admiralty Arch și la sud de Insula Regelui Charles I, pe Whitehall și Parliament Street.

3. Se vor ocoli laturile de est și sud ale Pieței Parlamentului până la Broad Sanctuary;

4. Vor ajunge la Sanctuarul de la Westminster Abbey, acolo unde va începe Slujba de Încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Sursa foto: BBC

La întoarcerea către Palatul Buckingham, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla vor primi salutul regal din partea Forțelor Armate ale Marii Britanii și ale Commonwealth-ului.

Rămâi pe site-ul Europa FM, dar și pe frecvențele Radio Europa FM pentru a afla, în timp real, în regim de LIVE UPDATE, cele mai noi informații despre Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Viorica Ștefan, corespondentul Europa FM la Londra, transmite pentru tine direct din mijlocul ceremoniei. Rămâi alături de noi!

Sursa colaj foto: Twitter – The Royal Family / Royal UK / BBC