Confidenţialitate

Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală | Nicio persoană rănită

Incendiu produs în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni.

UPDATE 08:24. Orlando Șchiopu, șeful ISU București: A fost afectată o suprafață de 2 metri pătrați. La 07:12 am fost anunțați, în 6 minute am ajuns la fața locului

„Se iau în calcul toate variantele posibile. A fost afectată o suprafață de 2 metri pătrați. A ars un singur cablu electric. Nu a coborât incendiul în UPU, a fost doar inundată cu fum. În momentul de față nu mai este niciun fel de pericol. La 07:12 am fost anunțați, în 6 minute am ajuns la fața locului. Clădirea este autorizată din septembrie 2021. O să mai păstrăm câteva echipaje în timpul zile, dar acum ne vom retrage”, a spus Orlando Șchiopu, șeful ISU București.

Știrea inițială

”În jurul orei 7 am fost anuntați cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Bagdasar-Arseni.
Primele forțe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperișului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului și pentru evacuarea persoanelor din interior. În acest moment nu se observa flacara sau fum. Nu sunt persoane rănite”, anunță ISU Bucureşti-Ilfov.

8 auto-speciale de stingere cu apă și spumă, 7 echipaje SMURD, trei descarcerări și trei autoscări au fost mobilizate.
7 pacienți și personalul medical s-au evacuat înaintea sosirii forțelor de intervenție; nimeni nu a fost rănit, susțin reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.
Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate.