În martie începe Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist

Anul acesta, Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale de Fotbal Corporatist (FIFCO).

Aflata la a 8-a ediţie, Cupa Cornel Dinu a devenit anul acesta Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist.

Organizat de Federaţia Română de Sport Corporatist, Campionatul va debuta în luna martie 2015, iar inscrierile sunt in plina desfasurare.

Anul acesta, Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale de Fotbal Corporatist (FIFCO), ridicând cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat strict angajaţilor marilor companii, la titulatura de Competiţie Internaţională.

De asemenea se oferă echipei câştigătoare dreptul de a participa la competiţiile internaţionale organizate de forul mondial.

Tot ca o noutate, în cursul acestui an se vor deschide două noi centre în Braşov şi Ploieşti, şi vom modifica structura competiţiei pentru a avea două Ligi şi o SuperCupă, adică 3 trofee unice şi transmisibile. În cadrul celor 2 ligi se va juca în sistem de grupe.

În Bucureşti, Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist se va desfăşura în Complexul Sportiv Dinamo, în perioada martie – iunie 2015. Pentru mai multe detalii legate de înscriere, participare şi desfăşurarea evenimentelor accesaţi www.cnfc.ro.