Confidenţialitate

În familie vă jucați și de premiile Paulei vă bucurați!

Nu rata duminică, de la 11, întâlnirea de la Europa FM cu Mirela Retegan și Antrenorul Părinților și prinde pe pagina de Facebook Radio Europa FM concursurile pregătite de Paula de la Dr. Oetker!

Văcuța Paula este mereu curioasă, dornică să încerce lucruri noi și cool, fiind cea care da tonul distracției în familie! Iar duminica vrea să vadă cum arată distracția la tine în familie. Așa că prinde provocările săptămânale și intră în joc direct de pe pagina de Facebook Radio Europa FM, iar a doua zi află dacă ai câștigat premiile pregătite de Paula de la Dr. Oetker!

Regulamentul concursului

Concurs câștigat de: Vacarelu Andreea Ionelia, Ioakeimidis Adriana, Roznov Valentina, Strumfette Cristina, Cătălinoiu Ioan Cristian

PRECIZARE: În urma unei sesizări primite pentru extragerea din 1 noiembrie, am observat că înscrierea desemnată câștigătoare inițial fusese publicată după ora 18, ora României, astfel încât am trecut la o nouă extragere care să respecte perioada specificată în regulament. Cum eroarea tehnică prin care filtrul pentru extragere nu a fost aplicat corect la intervalul orar aferent fusului României ne aparține, am trecut la o nouă alegere, având pentru concursul de duminică, 1 noiembrie, 2 câștigători validați. Ne cerem scuze pentru această eroare și vă mulțumim pentru atenția cu care ne urmăriți și că ne ajutați să ne corectăm greșelile!