Confidenţialitate

În contextul corona-crizei, semnătura electronică devine un beneficiu extrem de relevant

Americanii au o expresie faimoasă: “time is money”. Acest lucru e cu atât mai adevărat pentru antreprenori, iar digitalizarea afacerii le permite acestora să facă economii de timp.

Una dintre soluțiile de digitalizare – semnătura electronică – este considerată utilă de 88 la sută dintre marile companii, conform unui sondaj iSense Solutions din 2019.

Dacă ești antreprenor, soluțiile de semnare electronică la distanță îți oferă mult timp (că să te concentrezi pe lucrurile care contează), o productivitate crescută și o mare mobilitate. Semnătura digitală poate fi folosită atât în relație cu banca, dar și în relație cu alte părți, parteneri de afaceri sau instituții publice. Mai mult, ai garanția că documentele semnate în format electronic nu mai pot fi modificate sau alterate în vreun fel, fără că tu să observi.

De asemenea, nevoia de a consuma hârtie dispare: documentele sunt semnate în format electronic (Compania & Banca) fără a mai fi necesară printarea și arhivarea lor.

În contextul corona-crizei, posibilitatea de a semna documentele la distanță devine un beneficiu extrem de relevant.

Detalii despre această soluție găsiți în secțiunea dedicată de pe unicredit.ro

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.