Confidenţialitate

Împreună cu Europa FM poți ajunge la concertul aniversar al geniului mondial al naiului, Gheorghe Zamfir

Ascultă Europa Express cu Sorin Niculescu în perioada 05.09. – 07.09.2023, iar după semnalul de concurs trimite un mesaj pe whatsapp, la numărul de telefon 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea prezentatorului și poți câștiga o invitație dublă la gala dedicată „Regelui naiului”, Gheorghe Zamfir.

Gheorghe Zamfir va fi celebrat printr-un concert de neuitat, ce va avea loc la Stadionul Arcul de Triumf din București, pe 15 septembrie. Invitații speciali ai evenimentului alături de care va avea loc o interpretare excepțională sunt Lara Fabian și José Carreras.

Printre artiștii care vor urca pe scenă, se numără și dirijorii Davis Ginemez, Giora Linenberg și Daniel Jinga & Orchestra Simfonică București, sopranele Alexandra Coman și Rodica Anghelescu, tenorul Alin Stoica, baritonul Mihai Dogotari și românca ce a uimit America, Laura Bretan.

Concertul aniversar dedicat lui Gheorghe Zamfir va fi un eveniment cultural unic pentru generații de români care au fost reprezentați de inegalabilul muzician pe întregul mapamond.

Eveniment susținut și recomandat de Europa FM!

Regulamentul concursului