Confidenţialitate

Împărtășește Emozia, lasă-ți inima să bată cu Europa FM și câștigă trei obiecte personalizate

Ai considerat vreodată ideea de a oferi nu doar un simplu obiect ca dar, ci o întreagă poveste înfășurată în cadoul tău?

Participă la concursul nostru și câștigă un kit special, compus din trei obiecte personalizate, penar, set notes& pix, rucsac, toate marca Emozia, prin care poți transmite mai departe explozia de emoții printr-o poveste digitală ce iese la iveală doar apropiind telefonul de partea indicată de pe cele trei obiecte.

Personalizează-ți apoi cadoul cu o emoție și dăruiește zâmbete în jurul tău !

Ascultă emisiunea Starea de bine pe 30 și 31 august, iar după semnalul de concurs trimite pe whatsapp la numărul de telefon 0728.111.222 răspunsul la întrebarea noastră: “Ce emoții te cuprindeau înainte de începerea școlii?”

Dacă mesajul tău a reușit să ne teleporteze emoțional în timp și să ne cuprindă nostalgia, te vom premia cu un Kit special de la Emozia. Fii original și plin de emozie!

De asemenea, vă așteptăm la lansarea produselor Emozia, în cadrul Diverta Lipscani, să vorbim deschis despre emoții, cadouri și vulnerabilități și despre legătura dintre acestea, alături de Paul Olteanu, dr. Cristian Andrei, Oana Dinculescu, Bianca Purcarea și Mitzuu. O experiență care ne ajută pe toți să ne explorăm și să ne îmbrățișăm emoțiile într-un mod autentic și valoros.

Back to school & back to emotions pe 2 septembrie, la Diverta Lipscani, de la ora 16.00, la o întâlnire cu emozia.

Produse disponibile pe site-ul oficial diverta și în rețeaua de magazine.

Regulamentul concursului