Ia-ți familia şi hai să vizionăm împreună filmul „Dumbo”

Simpaticul elefănțel Dumbo zboară din nou pe marile ecrane!

Pe 1 aprilie, ia-ți familia şi hai să vizionăm împreună, în format 3D, la Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti, o poveste clasică reinventată în 2019 de Disney!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe europafm.ro şi să ne spui cu câţi membri ai familiei vrei să vii la film.

Dumbo, un elefănțel născut cu niște urechi disproporționat de mari, e obiectul glumelor nesărate în circul ajuns aproape în faliment, condus de Max Medici.

Numai că atunci când descoperă că urechile lui supradimensionate îl fac să zboare, din ținta ironiilor, Dumbo devine un adevărat punct de atracție, un star care aduce circului succes și public.

Problema e că, atunci când circul plănuiește un nou spectacol, având, evident, în prim-plan elefănțelul zburător, acesta descoperă, împreună cu prietenii lui, că sub cupola strălucitoare a circului se ascund secrete întunecate.

„Dumbo” este un spectacol cinematografic fantastic, pus în scena de Tim Burton, cu o distribuție din care fac parte Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito și Alan Arkin.

Filmul „Dumbo” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 29 martie 2019, în format 3D (subtitrat și dublat), IMAX 3D, 4DX 3D și Dolby Atmos (subtitrat).

Concurs câștigat de
Ioana Florica Bodogai
Steluta Florea
Liviu Doru Mitrica
Daniel Ilincea
Delia Iacob
Bogdan Brihoianu
Mihai Rizoiu
Ana-Maria Olanescu
Cristian Dobre
Cristina Ivascu
Ioan Dinica
Adriana Eftimie
Neacsa Constantin
Nicoleta Pasescu)
Nistor Laura Ramona
Ioana Mihalache Ghita
Mihaela Popescu
Avram Sofica
Opris Bogdan Laurentiu
Marcel Manea
Ana Dobrica