Horia Brenciu și Julie Mayaya au lansat single-ul “Kiss On My Lips”

Horia Brenciu a fost mentorul lui Julie în timpul emisiunii Vocea României, iar rodul prieteniei ce s-a legat între cei doi este chiar piesa ‘Kiss On My Lips’.

Astăzi s-a lansat single-ul ‘Kiss On My Lips‘, un inedit duet dintre Horia Brenciu și câștigătoarea celei de-a doua ediții a emisiunii concurs Vocea României, Julie Mayaya. Melodia este primul extras pe single de pe următorul album semnat Horia Brenciu, ‘40‘, și, totodată, reprezintă piesa cu care Julie Mayaya debutează în peisajul muzical autohton.

‘Textul îi aparține Andreei Miclici, iar muzica lui Cristian Crețu, chitaristul orchestrei mele. Mi-a fost ușor să cânt această piesă pentru că în ultima vreme sărut și îmbrățișez părintește de dimineața până seara. Cele patru motive ale mele se numesc: Mina, Maria, Andreea și Alice.

De mai bine de jumatate de an, mai am o fată. Ea se numește Julie și sunt tare mândru de ea. Colaborarea noastră nu este o întâmplare. Încă înainte de a câștiga trofeul ‘Vocea României’ i-am spus că vreau să lucrăm împreună. Ei bine, ne veți vedea pe amândoi, în primăvara asta, în toate cele 15 concerte din țară, dar și în reprezentațiile de la Sala Palatului!

KISS ON MY LIPS este prima piesă împreună cu Julie, dar în același timp este și primul single de pe albumul ’40’!’, a declarat Horia Brenciu.

Click aici pentru a asculta piesa