Horia Brenciu, la Europa FM: „Moga, ai declanșat în mine fiara pe care nu vrei s-o vezi!”

Horia Brenciu s-a dezlănțuit, în această dimineață, în direct, la Europa FM.

Invitat în emisiunea ‘Deșteptarea’ realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, Horia Brenciu și-a anunțat fanii că vine să cânte în Garajul Europa FM pe 13 noiembrie, dar nu a uitat să trimită câteva ‘săgeți’ la adresa antrenorilor adversari de la ‘Vocea României’.

‘Această cafea i-o dedic colegului meu, Marius Moga – pentru că, dragul meu, ai semnat, ieri, al Treilea Război Mondial. Îți atrag atenția că ai declanșat în mine fiara pe care nu vrei s-o vezi!’ a spus, râzând, Horia Brenciu. Concurența dintre antrenorii de la cunoscutul show de televiziune este acerbă: ‘Horia, ne dăm seama că ai foarte mulți prieteni la Vocea Romaniei’ a spus George Zafiu.

‘Da. În ultima parte a existenței mele, Loredana s-a apropiat foarte mult de sufletul meu. S-a apropiat atât de mult, încât nu mai încape. Ideea este că probabil că și-au dat seama că în echipa mea sunt cele mai bune voci’, a răspuns Horia Brenciu.

Mi s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul celor 20 de ani de experiență, dar cele mai interesante sunt acțiunile colegilor invidioși. Nici nu știți ce imaginație au oamenii invidioși!’, a completat artistul.