Holograf pleacă într-un nou turneu naţional

Trupa Holograf şi-a reluat activitatea în acest an, după ce, pe 11 decembrie 2012, formaţia a anunţat că îşi suspendă activitatea concertistică până la recuperarea completă a lui Dan Bittman, care în luna octombrie 2012 a suferit o intervenţie chirurgicală la gât.

Primul concert din turneul național Holograf urmează să aibă loc pe 11 octombrie la Constanţa, unde artiştii vor concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pe 16 octombrie, Holograf va concert la Satu Mare (la Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 17 octombrie – Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 18 octombrie – Deva (Centrul Cultural Drăgan Muntean), pe 22 octombrie – Sibiu (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 23 octombrie – Târgu-Mureş (Palatul Culturii), pe 24 octombrie – Bistriţa (Sala Polivalentă), pe 25 octombrie – Piatra Neamţ (Sala Polivalentă), pe 28 octombrie – Reşiţa (Sala Polivalentă), pe 29 octombrie – Timişoara (Sala Capitol), 30 octombrie – Arad (Casa de Cultură a Sindicatelor) şi pe 31 octombrie – Oradea (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Turneul se va încheia cu două show-uri pe care trupa Holograf le va susţine în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 25 şi 26 noiembrie.