Hochei cu surprize la Soci

Cristian Ţopescu a comentat evoluţiile sportivilor din cea de-a doua săptămână a JO de la Soci.

Echipa masculină a Suediei a câştigat, miercuri, cu scorul de 5-0 (1-0, 0-0, 4-0), partida cu Slovenia şi s-a calificat în semifinalele turneului de hochei pe gheaţă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Cu o zi înainte, echipele naţionale de hochei pe gheaţă ale Cehiei şi Letoniei s-au calificat în sferturile de finală.

Rezultatele de la acest sport i-au atras atenţia lui Cristian Ţopescu. Motivul îl aflaţi reascultând înregistrarea din emisiunea ‘Deşteptarea’.

Martina Sablikova a câştigat, miercuri, titlul de campioană olimpică la 5.000 de metri, în cadrul concursului de patinaj viteză. Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, după proba de ştafetă mixtă, câştigată de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă, cu 13 trofee.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.