Hiturile anilor 90: Mr. President – Coco Jambo – VIDEO

Din lista cu hiturile anilor ’90 nu poate lipsi piesa care îi făcea pe toţi să se transforme în dansatori cu mişcări provocatoare în discotecile anilor 90 – Mr. President – Coco Jambo.

Dacă extratereştrii ar fi nimerit într-un final pe Pământ, în România, în 1996, ar fi crezut că singura melodie inventată de pământeni vreodată era a unor nemţi numiţi Mr. President.

În caz că ar fi existat atunci milioane de telefoane mobile, multe ar fi sunat cu această melodie, iar toate casetele şi CD-urile vândute în România la acea dată începeau cu piesa Coco Jambo şi continuau cu vreo 2-3 remix-uri.

Ai fi crezut că elveţienii sau norvegienii, catalogaţi în general drept “oameni serioşi” şi “mai reţinuţi”, erau în afara fenomenului, însă clasamentele îi dădeau de gol. Mr. President – Coco Jambo era deja pe locul 1 sau 2 în Elveţia sau Norvegia.

Dintr-un curent numit Eurodance, tare la modă în anii ’90, ne aducem aminte foarte bine şi azi de Mr. President – Coco Jambo.

Mr. President – Coco Jambo se ascultă şi în acest weekend special la Europa FM – Weekend ’90 – alături de piesele din anii 90 care au făcut istorie şi poveştile din spatele lor.